Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Tyvärr utarmas landsorten allt mer... Inte undra på att det blir spänningar i samhället när alla skall verka och leva i storsta´n!

Lågkostnadsbolaget (Lowcostcompany, english) ambition är att få till en ny grön våg. Vi satsar med TBST Group i förarsätet och Lågkostnadsbolaget blir navet i våra kommuner.

Finansiella kontakter i varje kommun är viktigt, nu kopplas man vidare till de allt mer förtätade stora städerna... fast allt fler vill bo och verka på det lugna landet.

"Vår ambition är att erbjuda en invandring till landsbygden av finansiella tjänster och skolan som nav och ett antal andra affärsområden. Vårt koncept kommer åstadkomma väsentliga samhällsförändringar som gagnar människors trygghet i vardagen, livslust ja bara en levande landsbygd med olika näringar som drivkraft (TBST Group). Får rik som fattig oaktad religion eller etnisk tillhörighet... ja vanliga människor i varje kommun... tillsammans möjligheter själva skapa ett harmoniskt samhälle där alla känner sitt berättigande då tror vi och ser framtiden an"

Det skall väl inte behöva vara långa köer från storsta´n när man skall komma ut på landet för att få lite frisk luft och få njutning... att förstöra naturen eller se den ?
http://www.dn.se/debatt/landsorten-utarmas-nar-bankerna-lagger-ner/

Det blir lång bilkö in till huvudorten också... för att finna en bankomat... för att få täckning på nätet men då får man springa runt lite och får motion i stället.

TBST Group bygger nu ett nätverk med kloka kontaktpersoner, Frilansare och Franchisetagare i varje kommun i Sverige enbart i syfte att varje individ skall erbjudas personlig service.

TBST Group har haft samma syn hela tiden, full täckning i alla Sveriges kommuner och stödjer alla kommuner som kämpar för sin lokalbefolkning, sina entreprenörer m fl för att erhålla en vettig samhällsservice.

Om en entreprenör önskar vara kvar i sin hembygd så välkomnar vi dem till TBST Group, vi upprätthåller lokal service.

Oftast placeras eller arkiveras ? flyktingarna ute på landsorten då det saknas boende i storsta´n och problemen hopar sig med bl a ökad kriminalitet som följd. Ingen har glädje av att allt centraliseras. Nu ser vi gärna att kommunernas representanter agerar och inser det allvarliga som sker i nedrustningens anda.

Visst går det att vända utvecklingen ! Men vi har försökt med kommunalråd men gett upp. Pandemin däremot har gjort att allt fler arbetar hemifrån och det har alltid varit TBST Groups tänk. Att arbeta från landet fungerar utmärkt och det sammanvägt gör att alla företag som människor nu har/haft möjlighet testa på hur det är.

Med vår räntefria alternativ så kommer färre bli eftersatta i samhället vartefter fler fastighetsägare lånar räntefritt. Hyrorna kommer sänkas och människor får över till annat. Vi ser verkligen fram emot att delta i förändrad & förbättrad samhällsservice lokalt utifrån ett finansiellt perspektiv.

Investera gärna klokt nu då tillfälle ges, se vidare här.
 

Nu till annan ekonomisk verklighet
UTRIKES      

                                     

Jordens rikaste äger snart hälften.  

                                     

Den rikaste hundradelen av jordens  

befolkning kommer nästa år att äga mer

än alla andra tillsammans. Det hävdar

hjälporganisationen Oxfam.            

                                      

Samtidigt lever en miljard människor

på mindre än tio kronor om dagen.    

                                      

-Omfattningen av de globala orättvis-

orna är helt enkelt svindlande, säger

ordföranden Winnie Byanyima.        

                                      

Oxfam efterlyser bland annat ett    

globalt mål för hur klyftorna ska    

minskas.                            Tillsammans kan vi förändra !!

"Vi måste förändra vår konsumtion, vi måste rädda planeten... skita ner mindre bara... vi tillsammans grejar det!!"