Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Det finns ett nytt koncept R-S-M. Det skapar bara välmående och röjer undan var och en ekonomiska bekymmer att få vardagsekonomin att gå ihop. Vi börjar här med Räntefrihet (R). Hela konceptet presenteras på www.Lowcostcompany.com.
PS! Var inte rädd för att vi har en Crowdfunding... läs texten och fundera över innehållet.

När kommer vi till vägskälet att börja förändra ?

"Vår ambition är att från grunden med vårt finansiella system (utan ränta och med marknadens lägsta lånekostnader) åstadkomma väsentliga samhällsförändringar. Vårt koncept R-S-M, se hemsidan Lowcostcompany tydliggör vårt arbete sedan nästan 20 år tillbaka. Både rik som fattig, oaktad religion eller etnisk tillhörighet, ... ja vanliga snälla människor...  ges här tillsammans möjligheten skapa ett rättvisare samhälle där alla känner sitt berättigande". 2% äger 98% av jordens tillgångar och skapa en bättre balans kan vi göra tillsammans!

Lågkostnadsbolaget informerade tidigt om minusräntan och nu är tiden mogen för R-S-M i Sverige för att spridas vidare... i Sverige och efter utfallet av konceptet visat sig så hakar även säkert världen på. Vi måste nu förändra och sprida ut något bra och då är väl det inte fel att fokusera på människors och företagens välmående i Sverige, eller har vi fel ?

Schweiz började med negativ ränta... och än i början av 2018 har inte mer hänt än att bopriserna och svenskarnas skulder ökat. Sedan att det är upplopp runt om i världen, Iran nu senast, folk är missnöjda med sin tillvaro, bottnar alltid i ekonomi.  

Det bör kanske vara i sin ordning att se en jämförelse mellan Nordea, JAK och Lågkostnadsbolaget kostar. Fundera därefter om räntan verkligen är så klokt för gemeneman eller bara för banken ? Hos oss har Du också 2 miljoner kronor på Ditt konto (Dina pengar) när lånen är färdigamorterade hos oss. Mycket pengar som går till bankernas vinster i Sverige, ja 10 000 kr/år måste varje spädbarn som vuxen bidra med.

Det är hyfsat med pengar det!

INVESTERA I DIG SJÄLV, inte i banken!  

Nedan lite historia om vad vi skrev tidigare och vi är där nu men bankerna vågar inte ta mer betalt av folket för minusräntan däremot tar man betalt för storföretagen som har massor av folk anställda. Dom i sin tur måste ha ständig tillväxt för att upprätthålla vinsterna samt ha råd med anställningar.

Det här kommer ju inte att hålla i längden och därför studera noggrannt vårt koncept R-S-M och återigen var inte rädda för att stödja oss, vi är seriösa och har inte tagit ut lön på kanske 5 år. Alla hjälporganisationen inkl. kyrkan idag tar emot mer och mer människor i Sverige som hamnat snett och blivit av med jobben, skilt sig eller kommit in i ett drogberoende.

Men alla människor har sitt berättigande och kan komma tillbaka på vi ser till att inte trösklarna blir för höga. Medborgarlön och nytt skattesystem är en skyddsängel för människan idag. Vi har tunga beräkningar som grund för vad vi påstår men nu återstår den svåra resan.

Alla som ifrågasätter, klagar och ifrågasätter samt lobbar för att allt är bra nu, kanske är det dubbla agendor dessa har ? kanske är de bland dom 50% som tror att de tjänar på nuvarande ordning.

Återigen, se Lowcostcompany och stöd oss så är det en bra början för en förändring till det bättre.

Lågkostnadsbolaget, TBST Consult
Per Almgren/Lars Svahn


Publicerad 2015-01-20 11:59 Dagens Industri

Schweizisk skräll öppnar för svensk chockränta

Schweizarna tappade 60 miljarder schweizerfranc på valutaskrällen förra veckan. Men lyckas de med sin rekordlåga ränta kan Riksbanken ha något att lära enligt experterna. Notan för den schweiziska centralbanken SNB:s valutachock blev hög. När schweizerfrancen rusade i taket sjönk också värdet på den utländska valutareserven.

Enligt marknadsberäkningar tappade SNB:s tillgångar på totalt 495 miljarder schweizerfranc motsvarande 60 miljarder när valutan släpptes fri. Därmed är förra årets beräknade vinst på 38 miljarder i princip utraderad.

Anders Eklöf, valutastrateg på Swedbank, tycker att den viktigaste lärdomen från det schweiziska experimentet är att de fasta växelkurserna är svåra att hantera. ”Det är väldigt komplicerat att försvara de här valutaregimerna på sikt. Det kan handla om olika makroekonomiska risker men också finansiella risker”, säger Anders Eklöf.

Riksbanken har öppnat för att valutainterventioner kan komma att bli aktuella även i Sverige. Men det verktyget kommer i sista hand och efter SNB:s överraskning förra veckan kommer marknaden troligtvis reagera med misstänksamhet inför interventionsåtgärder.

”Schweizarna försvårade för andra centralbanker. Men de kan samtidigt bli ett intressant experiment”, säger Pär Magnusson, skandinavisk chefsstrateg för Royal Bank of Scotland.

I stället kan SNB komma att ge Stefan Ingves anledning att ta till ett annat vapen – nämligen en kraftig räntesänkning.

Den schweiziska styrräntan som tillämpas på innehav över 10 miljoner schweizerfranc sänktes till -0,75 procent. Därmed öppnade SNB dörren för andra centralbanker in i djupare negativt territorium. Redan nu går spekulationerna om den svenska räntan inte också är på väg ner under nollan. ”Ifall det är lyckosamt i Schweiz ökar sannolikheten för att Riksbanken också kan sänka räntan rejält negativt”, säger Pär Magnusson.

Svårigheten blir att undvika en bankrusning, det vill säga att alla sparare tar ut sina pengar och därigenom knäcker banken. Enligt Pär Magnusson är det rimligt att schweiziska sparare och företag får kraftigt negativ ränta på sparkontot. Det kan leda till ökad konsumtion – eller att pengarna helt enkelt försvinner ut ur det finansiella systemet.

”Vi har aldrig sett en så kraftigt negativ ränta. Det här kommer att studeras noga av andra centralbanker”, säger Pär Magnusson.

Otroligt vilka experiment som pågår nu av den stora världens finansexpertis!

Lågkostnadsbolaget erbjuder trygga investeringar för Ditt kapital på Ditt konto och varje dag rullar poängen in åt Dig. Ingen annan än Du har den kontrollen över poängen och vill Du omvandla poängen till kapital, så bestämmer Du även över det.

Anders Eklöf säger att det fortfarande finns mycket frågetecken, bland annat kring effekterna av det stora stödköpspaket som Europeiska centralbanken förväntas lansera på torsdag. Men klart är att Riksbanken börjar få tomt i verktygslådan. ”Frågan är hur verksamma de vapen man har kvar är. Möjligen kan negativ ränta eller obligationsköp bidra till att hålla uppe inflationsförväntningarna på sikt”, säger Anders Eklöf.

Men han tycker ändå att det finns anledning att vara skeptisk till ytterligare räntesänkningar. ”SNB har själva sagt att de tror att bankerna komma kunna hålla den privata sektorn skadefri. Jag tycker ändå att man kan peka på att det är ett ganska stort experiment med så pass stor negativ ränta.”

Lågkostnadsbolagets slutkommentar: Vi varnar inte, utan vi informerar om vad som sker i omvärlden. Vi vet ej vad framtiden har i sitt sköte men vi anser att det börjar gå åt fel håll...

"Världen finansiella system är så komplicerat att vanligt folk står maktlösa när de s k finansiella experterna leker. Hos Lågkostnadsbolaget investerar Du... svårt ? Varje dag som går får Du poäng som Du kan sälja... svårt ? Alla pengar har Du kvar... de är bara Dina och poängen bara ökar för varje dag.... svårt ? Vill Du låna kan Du göra det till marknadens lägsta kostnader... svårt ?