Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Det enda finansiella systemet som drivs till självkostnadspris !!

"Vår ambition är att vara så tydliga vi kan, att vara så enkla som möjliga, att agera med kvalité i upp- som utförande och med förhoppningen att ses som Sveriges mest seriösa aktör på den finansiella marknaden"

Lågkostnadsbolagets finansiella system har i sin grund att all hantering skall ske till självkostnadspris. Tusen lån exvis hanteras individuellt var och en med individuella kostnader. Ingen följsamhet finns alls som med ränta.  

Vår leverantör av det finansiella systemet har haft agendan och budskapet till Lågkostnadsbolaget "något lite kvar som måste ordnas". Målsnöret har blivit en vajer och frustrationen står högt i tak hos oss som vill förändra världen.

Vi vet att 2017 och med det finansiella systemets inträde kommer att skapa flera utmaningar. Just pedagogiken att få människor till en förändring i synen på ränta blir absolut den största. Alla förstår att våra lånekostnader är extremt låga då vi visar siffrorna.

Vi har stora förväntningar på detta finansiella system som kan förändra en hel världs syn på hanteringen av pengar.

Vi önskar tillväxt... i Låga Kostnader !!

GLÖM ej bort nedan
...

2% i världen tjänar på det finansiella systemet... av exvis bankernas 100 miljarder i vinst (då är deras dyra leverne redan inbokat) returneras till stor del i utdelningar, aktieägare bl a. 4 500 kr som Nordeakund av dina pengar förra året gick till ren vinst i banken. Dina pengar 4 500 kr .... otroligt.... 25 kr per dag skall varje individ, varje spädbarn i Sverige skänka till bankerna vinst. En familj på 4 personer... bara 36 500 kr per år .... otroligt men sant !

MEN... vet Ni vad som är det värsta ?

JO... ATT 50 % av MÄNNISKORNA tror att de tjänar på nuvarande finansiella system !

Snart då amorteringskraven slår fullt igenom (skrev vi för något år sedan)... vad händer då?

  • Då kommer det klart framgå Lågkostnadsbolagets har extremt låga lånekostnader.
  • För att komma först i kön för lån bör man redan nu tänka på att öppna konto och börja investera... PS ! Finansiella systemet fungerar idag men med för mycket handpåläggning.

Mvh
Lågkostnadsbolaget i Skandinavien AB

"91,9 miljarder 2013... 100 miljarder 2014... i ren vinst... aktieägarna njuter... garantin mot vanligt folk är ju 2,5 %... känns tryggt. Vi, varje individ bör knäböja, varje dag... och skänka 25 kr idag... 25 kr i morgon... 25 kr i övermorgon ..... till bankernas vinster"